Workshop bruidsfotografie Mon et Mine

Afgelopen maandag ging de wekker om 6.00 af. Normaalgesproken geen tijdstip waarop ik vol enthousiasme mijn bed uit spring. Maar aangezien ik echt uit keek naar de workshop die voor deze dag gepland stond, ging het opstaan dit keer verbazingwekkend makkelijk. 

De workshop bruidsfotografie van Mon et Mine wilde ik ontzettend graag doen. Al tijden kwijl ik weg bij de foto’s en leuke blogs. Er was voor mij dan ook geen twijfel mogelijk toen er een datum bekend werd waarop deze workshop gegeven werd. Dit is wat ik wilde!

Een beetje spannend vond ik het wel.  Je weet toch niet wie er nog meer op zo’n dag afkomen, en of je verwachtingen wel worden waargemaakt.  Maar toen mijn blik viel op de Tony Chocolony reep die er voor iedereen klaar lag wist ik dat het helemaal goed zou komen met deze dag.

Na een ochtend vol informatie, en een heerlijke lunch, werd het tijd voor actie. Een prachtig stel had speciaal voor de gelegenheid hun bruidskleding weer aangetrokken en was klaar om door ons gefotografeerd te worden. 

De prachtige, schattige, historische, romantische straten van Elburg (echt, nog nooit eerder van gehoord. Gaat dat zien!) lieten we even voor wat ze waren. Elburg kent namelijk ook blauwe industriële containers, die prima dienst deden als achtergrond ;-)

img_6469jpg


Oefenen, luisteren, kijken, nog meer oefenen, en nog meer kijken en luisteren. Bij een gemiddelde middelbare schooldag tot 17.00 was ik in huilen uitgebarsten, maar deze dag bracht mij gigantisch veel energie en ontzettend veel zin in méér.  

 

img_6384jpg
img_6542jpg
img_6535jpg

img_6653jpg

Bloemen: De Bloemenhof, Elburg
Cursuslocatie: Restaurant Lucca, Elburg
Workshop door: Mon et Mine