FAQ Veelgestelde vragen

Ok, hieronder volgen antwoorden op vragen die dus, tsja, veel gesteld worden!

  • Eet je mee op onze bruiloft? Nou, graag! Alhoewel ik vaak zo druk ben dat ik echt niet de hele dag aan eten denk, is een avondmaaltijd om verschillende redenen fijn: ik heb weer energie om verder te knallen, én het is vaak een moment om mijn spullen te checken, of de kaartjes niet overvol lopen, de batterijen opgeladen zijn, enz. Het liefst zit ik daarom op een plekje waar ik even mijn spullen uit kan stallen, en ook mijn eigen batterij een klein beetje kan aanvullen. Een daghapje of broodje kroket is meer dan genoeg! 
  • We willen 's avonds op het feest alvast wat foto's laten zien aan de gasten, kan dat? Nee, helaas. Ik wil geen foto's laten zien die ik niet zorgvuldig heb bekeken en heb nabewerkt; daar gaat kostbare tijd in zitten die ik liever gebruik om verder te fotograferen op jullie bruiloft. Vraag iemand die gedurende de dag ook bij jullie is om wat foto's te maken die je makkelijk kunt uploaden voor een presentatie. 
  • Mijn neefje komt ook de hele dag foto's maken/ filmen vind je dat ok? Graag weet ik dit van te voren zodat we met elkaar het eea kunnen afstemmen. We willen immers allemaal de mooiste beelden maken, en we moeten elkaar vooral niet in de weg gaan lopen.
  • Tot hoe laat blijf je? Tot de tijd die we samen hebben afgesproken. Dit kan tot het diner zijn, maar meestal blijf ik zeker tot aan het begin van jullie feest/ de openingsdans. Natuurlijk fotografeer ik ook graag de momenten dat de gasten laveloos in de lampen hangen, maar er komt een tijd dat de fotograaf wat minder gewenst is... 
  • Help! Het regent op onze trouwdag! waar maken we nu de bruidsreportage? Geen paniek hoor! We nemen vooraf de mogelijkheden door voor een eventuele binnenlocatie, afhankelijk van de tijd en afstand die we kunnen afleggen. Deze locaties kunnen vaak verrassend tof uitpakken, dus zeker geen rede tot een paniekaanval ;-)
  • Is een bruidsreportage een vast onderdeel van de bruiloft? Precies wat jullie willen! Als jullie je er niet ok bij voelen, dan hoeft dit zeker geen vast onderdeel te zijn. Maar laat 'ik hou niet zo van poseren' niet de reden zijn om het niet te doen. Ik houd namelijk ook helemaal niet van poseren, dus dat komt goed uit! Ik houd het meest van ongedwongen foto's, al ontkomen we er niet aan dat ik af en toe wat aanwijzingen zal geven, of de jurk mooi neer zal leggen. Maar écht; een momentje samen met je geliefde kan tijdens zo'n drukke dag een welkome ontspannen afwisseling zijn. Jullie hebben elkaar ongetwijfeld genoeg te vertellen, en ondertussen maak ik gewoon de foto's.