Say yes to Ron en Emmy

Say yes to the dress

Voordat de dag aanbrak dat Ron en Emmy elkaar het ja-woord zouden geven, had ik Emmy al een aantal keer gezien. Ook had stiekem alles al gezien wat ze voor die dag in petto had; van de bedankjes, het gastenboek, de geschenkjes voor de bruidsmeisjes, tot de kleur van het bruidsboeket en corsages. Ik mocht zelfs de trouwjurk al bewonderen! En dit was niet zomaar een trouwjurk, want Emmy deed mee aan het tv programma 'say yes to the dress'. De opnames daarvoor waren al geweest, dus ik mocht al een kleine sneak preview welke jurk het geworden was, zo leuk! 
(Eigenlijk had ik alles al gezien, behalve haar aanstaande man. Die had ik wel even op een foto voorbij zien komen, dus ik dacht hem wel te herkennen toen de eerste gasten al binnendruppelden. 'Ah, jij moet zeker Ron zijn!' Waarop de man mij vervreemd aankeek, en vertelde dat Ron zijn pak nog aan het aantrekken was. Oke, blunder)

SS Rotterdam

En toen was de dag dat ze dan eindelijk zouden trouwen op de prachtige boot (Schip! Schip!) de SS Rotterdam. Van de grappige vriendinnen die mee mochten naar de opnames van Say Yes, tot familie uit Australie; alle belangrijke mensen waren aanwezig. Na de ceremonie maakten we foto's op het schip, waarbij we werden rondgeleid door kapitein Iglo (Hij zal vast iets van Willem hebben geheten; het was een hele lieve man, met veel kennis over de SS Rotterdam die hij liefkozend 'haar' en ' ze' noemde, maar... ik ben zijn naam vergeten)

Na afloop stonden de gasten allemaal klaar op een heerlijk zonnig dek om te proosten op het bruidspaar. Het was zo'n fijne plek, met de ondergaande zon, prima temperatuurtje, en lekkere hapjes en drankjes; ik werd er heel blij van om dit te zien. 

Emmy zei niet alleen Yes tegen haar dress, maar ook tegen haar man. En dat is maar goed ook. Want ook al zag ik Ron pas op de dag dat ze in het huwelijksbootje, of huwelijksschipje, stapten; die twee zijn samen echt leuk!

Emmy en Ron-40jpg


Emmy en Ron-105jpg


Emmy en Ron-119jpgEmmy en Ron-128jpg

Emmy en Ron-143jpg

Emmy en Ron-151jpg
Emmy en Ron-227jpg

Emmy en Ron-146jpg
Emmy en Ron-222jpg
Emmy en Ron-203jpg

IMG_9331jpg