Paul en Maddy trouwen in Voorburg

Dat is toch een heerlijk idee: eerst trouwen, en dan een aantal weken later nog een borrel geven om te vieren dat je getrouwd bent! Paul en Maddy vieren wat er te vieren valt, en terecht.


Van collega naar geliefde

Bij autoverhuurbedrijf Kohler, waar ze allebei werkzaam zijn, sprong ineens de vonk over tussen de twee. Van een vonk werd het een huwelijk. Collega's, inmiddels vrienden, waren uiteraard aanwezig om het bruidspaar te vervoeren naar de trouwlocatie en mochten officieel getuige zijn van deze verbintenis!


Huize Swaensteijn

Paul, de gevoelige Hageneis (deze combinatie is natuurlijk wat Maddy in hem aantrok) liet zijn tranen geregeld de vrije loop bij het zien van zijn mooie bruid en zoveel lieve mensen om hen heen. Ook de locatie, Huize Swaensteijn, een van de oudste huizen in Voorburg, was om een traantje bij te laten zo mooi.


Brasserie De Koepel

Er werd een borrel gedronken bij Brasserie de Koepel, waar het koninklijk toeven was op het terras in het zonnetje. Ook deze locatie is heel romantisch en sfeervol. Niet voor niets was dit vroeger in het bezit van prinses Marianne. Je weet wel, die prinses uit 1810 met een buitenechtelijk kind.
In ieder geval. Het was fijn!


Borrel

Eind september werd het nog eens dunnetjes over gedaan met een borrel op dezelfde locatie. Dit maal met een herfst weertje, maar dat mocht de pret niet drukken. Binnen was het namelijk ook heel aangenaam! Er werd gelachen, geproost, gegeten, en jawel, een klein (vreugde)-traantje gelaten. Paul en Maddy vertrokken vervolgens nog dezelfde avond naar het zonnige Madeira. Er viel tenslotte weer heel wat te vieren na zo'n heerlijke middag!

IMG_6644jpg
IMG_6782jpg
IMG_6981jpg
IMG_7005jpg
IMG_7054jpg
IMG_7068jpg
IMG_7121jpg
IMG_7190jpg
IMG_7231jpg
IMG_1305jpg
IMG_7420jpg

trouwlocatie: Huize Swaensteijn 
Locatie diner en borrel: Brasserie de Koepel
(https://www.brasseriedekoepel.nl/)
Autoverhuur: Kohler (https://kohlerautoverhuur.nl/nl/)
Videograaf: Job Janse