Liefde in de duinen van Den Haag: Ivo en Mandy


Ivandyfest

Als je elkaar op een festival ontmoet, en de liefde voor muziek met elkaar deelt, dan is een thema voor je bruiloft natuurlijk snel bedacht.
Maar dan.
Je kan iedereen vragen in zijn of haar festival outfit te laten komen. Klaar. Ook leuk.
Of je kunt ervoor zorgen dat de gasten naar jullie eigen unieke festival komen. Inclusief festivalnaam, blokkenschema, polsbandjes, koud zelfgebrouwen biertje in de hand, voetjes in het zand, goede band erbij, barbequetje, alles. Zelf mag je natuurlijk shinen in je trouwjurk en trouwpak. Dan krijg je Ivandyfest! Wooh!

Trouwceremonie op het strand

Tussen alle festivalvreugde werd uiteraard ook een officieel gedeelte in het blokkenschema toegevoegd. In een super romantisch prieel werden super lieve woorden gesproken. Door familie, vrienden, en voor elkaar. Gelukkig zat ik achter mijn lens, en kon ik mijn brok in mijn keel heel professioneel wegslikken. Maar sjonge.. dat waren geen ingestudeerde woorden, maar woorden recht uit het hart. Gevalletje ' je had erbij moeten zijn'...

Feest

Na al deze emoties gingen de gasten weer het festivalterrein op om te proosten, hilarische foto's te maken, te genieten van elkaar, de barbeque, de suuuuper lekkere en mooie taarten, en het fijne sfeertje.
Daarnaast was een groot gedeelte van Mandy haar familie uit Ierland overgekomen. Mij kun je opvegen bij het horen van dit Ierse accent. Soms vergat ik even foto's te maken als Auntie Rosemary weer iets begon te vertellen. Over hoe ze aan haar geweldige stippeljurk kwam bijvoorbeeld. Ik denk dat ik haar ga vragen of ze ook een beetje mijn tante wil zijn. Anyway...

Kleine Tristan ging lekker naar zijn bedje, waarna de band zorgde dat vele voetjes van de vloer gingen. Ik begreep later dat het feest in de Ierse pub is voortgezet. Zelfs granny was van de partij :-) 
IMG_5975jpgIMG_4895jpg
IMG_5601jpgIMG_5306jpgIMG_5289jpg

IMG_5218jpgIMG_5756jpg

IMG_5147jpgIMG_4981jpgIMG_5901jpg
IMG_6253jpg
IMG_4952jpg

IMG_6154jpg

IMG_6392jpg

feestlocatie: Strandpaviljoen Zuid (http://strandpaviljoen-zuid.nl/)