Hoek van Holland

Wat geef jij je moeder als ze jarig is? Eigenlijk wordt natuurlijk alles wat je geeft met veel liefde en enthousiasme ontvangen.
'Een doosje Merci? Helemaal zelf gekocht? Och schatje, dat had je niet hoeven doen joh! Veels te gek!'  
Joyce wilde eens iets extra speciaals geven, en bedacht dat ze wel met haar broers een leuke foto wilde laten maken op het strand. Zo gezegd, zo gedaan! 

Een aantal weken later spraken we af op het strand van Hoek van Holland. Nadat het 's morgens nog een beetje spannend was of het wel droog zou blijven, konden we toch eind van de middag van start gaan. 
Als volleerde modellen liepen ze heel casual over het strand, sprongen ze van de duinen, zaten ze braaf naast elkaar in het zand, en werd er tussen de bedrijven door nog even snel gecheckt of de haren nog de goede kant op stonden. 

Het was een hele gezellige en spontane middag met dit stel. 
(En al zouden jullie scheel hebben gekeken, jullie haren omhoog in plaats van opzij hebben gestaan, er mayonaisevlekken op de voorkant van je t-shirt hebben gezeten, en jullie per ongeluk nog in je pyjamabroek hebben gelopen... Jullie ouders hadden jullie alsnog de knapste en leukste kinderen van de hele wereld gevonden. Echt. Maar wetende dat jullie zelf ook tevreden met het resultaat zijn, en dat is minstens net zo belangrijk, kunnen de foto's met een gerust hart aan de muur worden gehangen ;-)

img_7716jpg
img_7749jpg

img_7609jpg

img_7789jpg
img_7743jpg
img_7831jpg

img_7771jpg