Eline en Marco vieren twee keer feest!

Jurk met zakken

Vooraf sprak ik met Eline en Marco over de bruiloft, die verspreid werd over twee dagen. Eline vertelde dat Marco mee ging met de bruidsjurk uitzoeken. En, hoe fantastisch, deze jurk had een item waar ik zelf ook altijd op let bij het kopen van een jurk of rok: hij had zakken! Niet dat je deze nou gelijk vol moet proppen met je halve handtas, maar het feit dat je er even je hand kwijt kunt; ik snap het helemaal. 


De Lickebaertshoeve

De eerste dag van de bruidsfeesten werd er getrouwd in de Lickebaertshoeve in Maasland. Optimistisch pakte ik de fiets uit Delft, maar halverwege moest ik toch echt even schuilen in een bushokje voor de flinke buien die over trokken. Gelukkig hadden Marco en Eline een locatie uitgekozen waar het ook binnen prima trouwen is. 
De enige vijf minuten dat het even droog was heb ik ze even naar buiten geroepen voor een paar foto's in de tuin. Maar toen we bitterballen roken, en de eerste druppels alweer vielen, haastten we ons snel weer naar binnen waar er lieve woorden werden gesproken, een prachtige zelfgemaakte bruidstaart werd aangesneden, en de kinderen zich op de grond vermaakten met een kleurplaat.


Tuinfeest

Wat heerlijk als je een zus en zwager hebt met een grote tuin waar je je trouwfeest kunt geven!
Op zaterdag werd het huwelijk bezegeld met een gezellig feest. Het bruidspaar werd ontvangen met een glas champagne en een lied gezongen en gespeeld door een leerling en de moeder van de bruid.
En de zus van Eline is Gekke Henkie natuurlijk niet om voor iedereen een maaltijd klaar te maken in de keuken, dus rond etenstijd kwam daar 'Friet-uurtje' aanrijden. Tussen, alweer, de regenbuien door werd er lekker gesnackt, gelachen en gekletst. En ondanks alle buien, waterhozen en losse druppels heb ik Eline en Marco er echt geen enkele seconde om zien balen. En terecht, waarom zou je! Want uiteindelijk, all you need... is love!! (en een jurk met zakken)
IMG_9785jpg


IMG_9843jpg

IMG_0212jpg
IMG_0654jpgIMG_0669jpg

IMG_0476jpg

IMG_9892jpg

IMG_0549jpg


IMG_1012jpg
IMG_1394jpg