Bruiloft in Delft - Raymon en Chantal

Al dagen voor de bruiloft is er maar één site van belang: die van het weerbericht. Zou het droog blijven, en zo niet; is het dan in ieder geval droog tijdens de fotoshoot? Gelukkig scheen de zon toen ik aankwam bij Chantal en zoon Dean, en dat zou het voorlopig ook wel blijven. 

Chantal deed haar prachtige jurk aan, en Dean verruilde zijn onesie in een strak pak met stropdas.
Een echte heer.
De aanstaande bruidegom was intussen aangekomen, en stond buiten zijn aanbel-technieken nog wat bij te schaven.  Toen het moment daar was, en er 'voor het echie' mocht worden aangebeld, deed iedereen de deur open behalve de bruid. Gelukkig kwam het goed, en was Chantal niet via de achteruitgang weggeglipt (het zal je gebeuren)

De fotoshoot vond plaats in het park bij Tanthof; een mooie plek met veel mogelijkheden.
Zo wist Raymon dat er koeien rondliepen op een veldje verderop, en waande je je even op het platteland. De lucht werd inmiddels wat dreigender, maar leverde voor de foto's spectaculaire achtergronden op. 

Hond Binkie mocht ook nog even mee. Ik ben normaal gesproken niet zo'n fan van honden (lees: ik plas in mijn broek als er een hond van welk formaat dan ook alleen al naar mij kijkt)
Maar Binkie kon ik hebben, wat een lieverd.
(er was nog een klein spannend momentje toen Raymon nog wat knalvuurwerk had liggen, en Binkie er vandoor schoot. Gelukkig: eind goed al goed)

Een toffe Ford Mustang stond voor de deur  en bracht het aanstaande bruidspaar naar de Oostpoort waar we ook nog wat foto's maakten. Een plek waar al vaker bruidsparen hebben gestaan, maar met een goede reden. Want wat is het daar toch mooi! Mensen bleven terecht staan om even naar dit mooie tafereel te kijken. 

Na het officiele gedeelte in het stadhuis, werd het tijd om de stropdassen een tandje losser te trekken. Bij feestlocatie Onder Ons stond een confetti kanon klaar om de rest van de dag in te knallen. Een biertje, een heerlijke barbecue, een goed gesprek en een prachtige bruidstaart zorgden voor een ontspannen en goed begin van de avond. 

Want 's avonds gingen de voetjes van de vloer. Dean zorgde voor een polonaise, de oma's gooiden hun wilde lokken in de strijd, en de zanger en dj's omlijstten de avond met de nodige muzikale klanken. 

Lieve Chantal, Raymon en Dean, het was een prachtige dag!
Ik wens jullie alle geluk voor de toekomst!


img_9126jpg
img_9312jpg
img_9370jpg
img_9412jpg
img_9516jpg
img_9590-bewerktjpg
img_0008jpg
img_0019jpg
img_9685jpg
img_0336jpg
img_0926jpg
img_0870_1jpg