Albert en Nicole trouwden op Landgoed Te Werve

Trouwen op een landgoed

Als je denkt aan een trouwerij op een landgoed, dan denk je aan mannen in jacquet, hoge hoeden, kinderen in prachtige jurken, vlechten in het haar, indrukwekkende bomen, een groot groen veld, een bruidstaart met vier lagen, vrolijk klinkende champagneglazen, en een vijver met, vooruit, een fontein. 
Precies zo trouwden Albert en Nicole... hoe leuk! 

Aanzoek

Ze zijn al heel lang bij elkaar, hebben drie prachtige kinderen, maar van trouwen was het nog nooit gekomen. Ineens was dan toch het moment daar voor Albert om zijn Nicole een mooie ring om te willen schuiven en haar zijn vrouw te mogen noemen. 


Delft, Delfgauw en Rijswijk

In Delft maakten we foto's, in Delfgauw werd er alvast een flesje opengetrokken, en in Te Werve werden de verdere gasten ontvangen voor de voltrekking van het huwelijk en de aansluitende borrel.
Had ik al iets laten vallen over deze prachtige locatie? Met een vijver en alles? Beeld je daarbij in dat er op de achtergrond een heerlijk jazzduo staat te spelen, dat het zonnetje uitbundig schijnt, en alle kinderen zich prima met elkaar vermaken met slechts een bal. Ja, het kan. 

Ik denk dat Albert en Nicole terug kunnen kijken op een fantastische huwelijksdag, die er uiteindelijk toch is gekomen. Want haastige spoed is tenslotte...


IMG_8191jpg

IMG_7714jpg

IMG_7979jpg


IMG_8534jpg
IMG_8678jpg


IMG_8903jpg

IMG_8579jpg

IMG_8902jpg

IMG_8900jpgIMG_8957jpg

IMG_9241jpg