Trouwen op de laatste warme dag van het jaar

Trouwen in september

Als je half september trouwt dan kun je in een herfststorm belanden, OF je hebt een zonnige, warme nazomerdag te pakken. Alyssa en Tim werden getrakteerd op het laatste! En hoe lekker is dat toch, als je op het strand trouwt en de zon schijnt. 


Bruidsjurk 

Alyssa begon de dag ontspannen met haar vriendinnen, bruidsmeisje, dochter en moeder. De haren werden gedaan door de kapster, terwijl de vader van Alyssa nog even met kleine Lotte naar buiten ging in de hoop dat ze nog wat slaap zou pakken voor het grote feest van haar ouders. 
De bruidsjurk was helemaal in Londen uitgezocht, en ook Lotte had van dezelfde stof een jurkje gekregen. Alyssa had een hele toffe haarspeld bij haar jurk uitgezocht, wat het helemaal af maakte!


Trouwlocatie

De ceremonie en het feest vonden plaats bij Pier32 op het strand van Den Haag. De gasten zaten lekker in de het zonnetje, en op de achtergrond klonk het geruis van de zee. Als je denkt; leuker wordt het niet.. mis! Daar kwam de ambtenaar van de burgerlijke stand nog bij; Hans de Graaf. 
Oh, wat heb ik gelachen om deze man. Tel daar de mooie speeches van de vrienden bij op, de mooie woorden die Alyssa en Tim voor elkaar uitspraken, en de ceremonie is af!


Borrel, diner en...party!!

Na een ontspannen borrel volgde een super gezellig etentje. Lange tafels, drankjes, veel grappen over en weer, en mooi gesproken woorden van de ouders. 
Het diner ging over in het feest, waar nog tot in de kleine uurtjes de voetjes van de vloer gingen.
Toen ik mijn jas aantrok om naar huis te gaan had ik het liefst ook even de dansvloer aangetikt, het was zo'n lekker feestje! (Maar verstandig als ik was ben ik gauw naar huis gefietst om de foto's veilig te stellen ;-) blogjpg

blog-3jpg

blog-2jpg

blog-4jpg

blog-5jpg

blog-6jpg

blog-8jpg

blog-9jpg

blog-10jpg

blog-11jpg

blog-16jpg

blog-15jpg

Locatie: https://www.pier32.nl/welkom/
Ambtenaar van de burgerlijke stand: Hans de Graaf https://www.denhaag.nl/nl/trouwen-en-geregistreerd-partnerschap/huwelijk/trouwambtenaren/hans-de-graaf-trouwambtenaar.htm