Martijn en Mandy trouwen in Delft

De Grote Dag

Al een hele tijd stond er bij Mandy en Martijn een aftelklokje op tafel. Nog maar 743 dagen tot de Grote Dag. En ineens was deze teller terug gelopen naar '0' , en was dan eindelijk op 25 mei de dag aangebroken waarop zij elkaar het ja-woord mochten geven.

Voorbereidingen

Mandy was in haar ouderlijk huis, waar haar schoonzus al druk in de weer was met het krullen van de haren. De twee hondjes (mijn zwakke schakel, honden) waren er helemaal ondersteboven van dat het zo'n dolle boel was in huis. Gelukkig waren ze klein, en durfde ik ik ze zelfs op de foto te zetten ;-) 
Toen Martijn zijn bruid in de deuropening zag staan, schoot hij even vol. Ik houd ervan. 
En de glimlach van Mandy bleef de hele dag op haar gezicht staan. 

Wilhelminapark Delft

De ouders van Mandy maakten hun trouwreportage in het Wilhelminapark, en zo ook nu hun dochter en schoonzoon. Gelukkig hadden ze twee mega schattige en behulpzame bruidsmeisjes weten te strikken. Zij namen hun taak uiterst serieus en zorgden ervoor dat Mandy zich geen zorgen hoefde te maken over een sleep die mogelijk de grond zou raken. Toch zag ik ze aan het einde van de avond even uitrusten. Wel vijf hele minuten. 

IMG_3730jpgIMG_3603jpgIMG_3623jpgIMG_3794jpg

Gemeentehuis 

Na een broodje was het dan tijd voor het echte serieuze werk.
Het gemeentehuis van Delft zat tot de nok gevuld met mensen die allemaal het enige juiste antwoord konden horen op de enige echt belangrijke vraag van deze dag 'Ja!' 
Eindelijk kon Martijn een biertje openen, nu bleek dat Mandy eeuwige trouw had beloofd. 

IMG_4197jpg

IMG_4225jpgIMG_4363jpgFeest

Na een heerlijk diner in het Koningshuys vertrok het verse echtpaar naar de feestbestemming, Herberg Vlietzicht in Rijswijk. Vele gasten , kadoos, hilarische foto's uit de photobooth, koude biertjes en lieve woorden voor het bruidspaar maakten het een avond voor Martijn en Mandy om dolgelukkig op terug te kunnen kijken.
Ik wens jullie een ontzettend gelukkig huwelijk <3 

IMG_4766jpg
IMG_4867jpgTrouwlocatie: Standhuis Delft
Locatie trouwreportage: Wilhelminapark Delft

Diner: Het Koningshuys Delft
Feestlocatie: Herberg Vlietzicht Rijswijk